Video

Äänen, tekstin ja kuvan pyhä kolminaisuus.

 

04.07.2017
Dave Lindholmin elämä olisi helvettiä ilman kitaraa, tasa-arvo löytyy tanssilattialta ja kaikilla on oikeus laulaa

MAINOS Reunamedia tuottaa Pirkanmaan festivaalit – Pirfest ry:lle Sananvapauden tarina -videosarjaa, jossa taltioidaan 27 pirkanmaalaisen festivaalin sananvapautta käsittelevät ohjelmanumerot.

 

03.05.2017
Reuna-live: Laura Moisio

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Laura Moisio esittää Reuna-livessä uuden kappaleensa Tiedän on tarpeen rauhoittua vähän ja lisäksi Ikuinen valo -levyltä kappaleen Sinimustia unia. Mukana myös Reuna-liveä varten koottu erikoiskokoonpano, jossa mukana on muun muassa jouhikkomuusikko Pekko Käppi.

 

08.01.2017
11-vuotias Altti Nuuttila on suunnitellut luonnonsuojelupuiston, jossa amurintiikeri saa olla rauhassa

Puistosta on syntynyt jo neljä versiota, eikä Nuuttilan kiinnostus luontoon lopu pienoismallien rakentamiseen.

 

05.12.2016
20 vuotta kulmilla – Näin rämisee punk-klassikko Wasted

Abduktio-dokumenttielokuvan kuvauksia on jatkettu pitkin syksyä. Yksi syksyn kuvausreissuista vei Joensuussa vuonna 1996 perustetun Wastedin keikalle Tampereen Yo-talolle.

 

09.11.2016
Teatterikaksikko kaipaa lisää rohkeutta näyttämöille: ”Täytyy lakata pelkäämästä, että putoamme naamallemme”

Musiikkiteatteri ei ole pelkkää höttöä, sitä mieltä ovat Jermo Grundström ja Jyri Numminen. He matkasivat muutaman mutkan kautta kohti näyttämöä eri paikoista – ja päätyivät lopulta yhteen. Nyt he tekevät teatteria yhdessä ja erikseen.

 

23.10.2016
Menard Mponda elättää itsensä tanssilla, vaikka sen ei pitänyt olla mahdollista

Lukiosta erottaminenkaan ei saanut Menard Mpondaa luopumaan unelmastaan. Rakkaus tanssiin ja musiikkiin toi Mpondan Tansaniasta Tampereelle. Nyt hän opettaa afrikkalaisia tansseja työkseen ja johtaa Fest Afrika -festivaalia.

 

25.09.2016
Jari ”Bull” Mentulasta tuli loputtomien meemien aihe, mutta pilkka ei mene ihon alle – "Mitä väliä, jos ei miellytä itseään?"

Harva jättää vakityönsä, jotta voisi kasvaa parhaaksi mahdolliseksi kehonrakentajaksi. Jari Mentula teki niin. Treenin lisäksi kaksi muutakin asiaa ovat hänelle pyhiä.

 

04.09.2016
”Luuletteko, että Eurooppa on koko maailma?” – Kirjailija Hassan Blasim haluaa keskustelua taiteesta ainaisen pakolaispuheen sijaan

Hassan Blasim pakeni Irakista, koska ei voinut pitää suutaan kiinni. Suomessa hänestä tuli kansainvälisesti menestynyt kirjailija. Menestystä enemmän hän toivoisi, että ihmiset oppisivat kirjallisuuden kautta ymmärtämään maailmaa.

1 2 3 4