Tausta

Haluamme kertoa Tausta-blogissa työstämme ja Reunamedian vaiheista.


 

14.04.2017
Reunamedia tekee Pirkanmaan festivaalien Sananvapauden tarina -videosarjan – mainosyhteistyö merkitään selvästi

Valtioneuvoston rahoittaman Suomi 100 -teeman mikrodokumenttisarja taltioi 27 festivaalin sananvapautta käsittelevät ohjelmanumerot. Sananvapauden tarina -sarja on kaupallista yhteistyötä, joka merkitään lukijalle selvästi.

 

27.09.2016
Haluatko tulla mukaan tekemään Reunamediaa?

Viime vuosi on tuonut monta muutosta Reunamedian kokoonpanoon. Vaihtuvuus on toisaalta haikeaa, mutta samalla se auttaa meitä kehittymään.

 

17.05.2016
Tuli on luotu kulkemaan – Teemme dokumentin Abduktio-yhtyeestä

Ylöjärveläinen ”kirpputorihardcore-yhtye” Abduktio teki musiikkia, jota Suomessa yksikään muu bändi ei ole tehnyt. Yhtyeen tarina päättyi kitaristi Jukka Laajakallion äkilliseen kuolemaan. Nyt yhtye haluaa tarinalleen viimeisen luvun. Sami kertoo Tausta-tekstissä, miksi aihe on hänelle tärkeä.

 

02.05.2016
Reunamedia ja Raja Tuotanto yhdistivät voimansa – syntyi sarja intohimosta

Toukokuussa alkaa Reunamedian ja mediatuotantotiimi Rajan yhteistyönä tekemä sarja Art of Doing – Tarinoita inhtohimosta. Se on dokumettiprojekti, jossa tutustutaan tekemisen tulesta eläviin ihmisiin.

 

04.02.2016
Voionmaalaiset tulivat Reunalle

Reunamedia kävi vetämässä Voionmaan opiston opiskelijoille viikon toimitustyöprojektin. Syntyi tarinoita onnesta, epätoivosta, muistoista ja hetkistä, jotka muuttivat joidenkin maailmaa. Siis tarinoita elämästä.

 

12.11.2015
Neljä ässää lisää Reunaan

Reunamediaan on tänä syksynä tullut monta uutta tekijää. Mainiota, sillä hyviä journalisteja tarvitaan aina.

 

25.10.2015
Miten yökerhohistoriaa luetaan?

Kirjoitin artikkelin Tampereen keskustan yökerhohistoriasta. Se herätti sekä kiitosta että pahennusta. Ennen kaikkea se on kuitenkin herättänyt kysymyksen siitä, mikä oikeastaan on yökerho.

 

17.04.2015
Yhteistyö voi pelastaa maksuttoman journalismin

Reunamedia tekee tällä ja ensi viikolla yhteistyötä Loud Silentsin kanssa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joku muu sanelisi mistä kerromme.

1 2