Asia

Tässä kategoriassa julkaistaan pidempiä ilmiö- ja henkilöjuttuja ja reportaaseja.
Jos sinulla on mielessä kertomisen arvoinen tarina tai kysymys vailla vastausta, lähetä juttuvinkkisi osoitteeseen toimitus@reunamedia.com.

 

06.07.2017
"Onpa hienoa, että sä olet täällä meidän kanssa!" – Osku Timonen on kyllästynyt siihen, että vammaisten elämää taivastellaan

Osku Timoselle vammaisten asioiden edistäminen on sydämen asia. Tasa-arvosta puhutaan, mutta käytännössä sen toteutuminen on vielä kaukana.

 

26.06.2017
Muistatko Roska-Clubin? Sitä oli perustamassa Dj Tremont, joka on tanssittanut konemusiikkikansaa 20 vuotta – kaikki alkoi Segasta ja Radiomafiasta

Jotkut väittävät, että dj:t painavat lavalla vain nappia. Näin ei ole aina ollut, vai onko nykyäänkään? Kaksi vuosikymmentä levyjä soittanut Dj Tremont kertoo, miten konemusiikkiskene ja bileet ovat muuttuneet vuosien saatossa Tampereella ja maailmalla.

 

29.05.2017
Selvänäkijä Anitta Jemai kertoo nähneensä tulevaisuuteen jo lapsena – “Tarkoitus ei ole pelotella ketään”

30 vuotta ennustajana toiminut Anitta Jemai kertoo näkevänsä asioita käyttäen apunaan tarot-kortteja ja kristallipalloa. Hänen mukaansa näyt tulevat henkioppaalta, jonka avulla hän välittää enteitä tulevasta.

 

16.05.2017
Tällainen on mies, jolle luovutat nahkasi – “Tätä tehdään niin kauan kuin pää ja kädet toimivat”

Tatuointiliikkeet ovat täynnä artisteja, joille tuntemattomat tulevat tatuoitaviksi. Nämä ammattilaiset erottuvat toisistaan oman tyylinsä perusteella, mutta millainen ihminen tatuointikoneen takana on?

 

09.05.2017
Onko täällä turvallista hengittää? Kysyimme kuudelta asiantuntijalta, mistä sisäilmaongelmissa oikein on kyse

Suomen sisäilmaongelmaa on vaikea käsittää yhdeltä istumalta. Sisäilmasairauksille ei ole diagnoosia, sillä selkeitä ja kaikkien tutkijoiden mielestä oikeita oireiden syntymekanismeja ei ole löydetty. Ulkopuoliselle ei ole aina selvää, mitä mieltä sisäilma-asioista pitäisi olla etenkään, kun asiantuntijat itsekin ovat erimielisiä. Pyysimme heistä kuutta kertomaan oman näkemyksensä sisäilmaongelmien vyyhdistä.

 

05.05.2017
Emma ei koskaan oppinut puhumaan ääneen – nyt hän kertoo, miten autismin kanssa eletään

Miten puhua ilman ääntä? Kuinka tulla kohdelluksi yksilönä eikä vain osana massaa? Miten selviytyä ennakkoluuloista? Emma kuuluu siihen yhteen prosenttiin suomalaisista, joilla on autismikirjoon lukeutuva diagnoosi. Heille nämä kysymykset ovat erityisen tärkeitä.

 

15.02.2017
Hei Valoa-festarikävijä, tanssi vaikket osaa – me näytämme, miten!

Paatuneinkaan rokkipoliisi ei pysty seisomaan kokonaista keikkaa kädet puuskassa. Keikkojen tiukin kriitikko naputtaa kengän kärjellään maahan tai heiluttelee sormiaan piilossa rintakehäänsä vasten. Rokkipoliisikin joraa.

 

19.01.2017
Entinen energialähettiläs kyllästyi väärään tietoon – nyt hän kertoo, mitä energiasta oikeasti tulisi ajatella

Tuomas Vanhanen turhautui vallitsevaan energiakeskusteluun ja päätti kirjoittaa, mitä energiasta todella tulisi ajatella. Hän kehottaa ihmisiä muun muassa harkitsemaan sähköauton ostoa, syömään hyönteisiä ja muistamaan, että ydinvoimalla on vielä sijansa maailmassa.

1 2 3 ... 9